Tarih: 27.04.2016 13:25

Gebzespor'da SGK krizi

Facebook Twitter Linked-in

2002 yılından bu yana ödenmeyen ve günden güne biriken borçlar, son çıkan torba yasasıyla makul bir rakama inmişti. Borç hamlesini geçmişe dönük eski futbolcu ve teknik adam alacaklarını ödeyerek başlatan Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, SGK borçlarını kapatmak için de düğmeye bastı.

Önümüzdeki sezon transfer yasağına takılmamak için eski yöneticilere çağrı yapan Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, "Bu işin şakası yok. Gebzespor'da yöneticilik yapmış herkesin artık elini taşın altına sokması 
gerekiyor. Bu borçlardan camiamızı kurtarmamız gerek. Gebzespor hepimizin değeri, herkes üzerine düşeni yapsın. Bu borçlardan kaçış yok" dedi. 

"Gelin bu işi temizleyelim" diye Çakır açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Elbirliğiyle bu borç bitmeden yapacağımız hiç bir işlemin hükmü olmuyor. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Zamanımız varken gelin birlikte bu işe 
noktayı koyalım zamanımız kalmadığında iş işten gecmiş oluyor."

Başkanlığa geldiğinde 3.500.000 TL olan SGK borcunun şuan da 750.000 TL olduğunu belirten Çakır, "İki yılda bu rakama kadar inmesini sagladık. Bir şey kalmadı birlik olursak buna da son noktayı koyarız" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —