Tarih: 06.11.2019 16:14

Gebzespor’da kaos üstüne kaos

Facebook Twitter Linked-in

Gebzespor’da günlerdir idmana çıkmayan ve Sultangazi karşısında 4 gol yiyen oyuncular, birer birer bavul toplamaya başladı. Yaşanan kriz takımı etkilerken Gebzespor’da yaşanan bu yeni gelişmeler taraftarı ve kamuoyunu derinden sarsıyor.

OYUNCULAR BAVUL TOPLADI

Gebzespor’da paralarını alamadıkları gerekçesiyle geçen hafta hiçbir idman çıkmayan ve neticesinde Sultangazi’ye 4-1 yenilen mor-beyazlı oyuncular protestonun boyutunu farklı bir noktaya çıkardı. Buna göre takım, İzmirspor maçının hazırlıklarını çerçevesinde dün sahaya çıkmazken, bazı futbolcuların da bavullarını toplayarak Gebze’den ayrıldıkları öğrenildi. Yaşanan bu gelişmeler karşısında Başkan Hüseyin Deniz’in nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.

MENEKŞE NEREYE?

Göreve geldiği ilk gün “maddi beklentim yok, tek beklentim dua” diyen ve ciddi bir bütçesi olduğunu kaydeden kulüp başkanı Hüseyin Deniz, yaşanan ekonomik krizde sessiz kalmayı sürdürürken Gebzespor BAL Liginde lider ile arasındaki puan farkı 9’a çıkmış durumda. Bu tablo ile başarılı olması hayal olan temsilcimizde, yaşanan süreç taraftarları ve sporseverleri derinden üzüyor. Gebzespor’daki yaşananların nereye gideceği merak konusu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —