Tarih: 10.12.2016 08:58

Gebzespor'da hedef galibiyet

Facebook Twitter Linked-in

BAL’daki 4’üncü sezonuna ‘O SENE BU SENE’ parolasıyla başlayan ve bu çerçevede elde ettiği başarılı sonuçlarla şampiyonluğa yelken açan temsilcimiz Gebzespor, 11’inci maçını yarın bir basamak altında bulunan Bozüyük Vitra ile oynayacak. İstikrarlı bir gidişata sahip olan Menekşe, Bilecik ekibi karşısında üst üste 4.galibiyetini almak istiyor. Maç yarın saat 14.00’de

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup’ta lider Ergene Velimeşe’yi 1 puan geriden takip eden Gebzespor, yarın sahasında grubun dişli takımlarından Bozüyük Vitra ile karşı karşıya gelecek. Çorlu maçındaki mücadeleci futboluyla ışık saçan ve akabinde oynadığı maçları üst üste kazanarak şampiyonluğun 1 numaralı adayı haline gelen Mor-Menekşeler, Bozüyük Vitra karşısında galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyor. Hazırlıklarını tamamlayan Gebzespor bugün Holiday Inn Otel’de kampa girecek. Temsilcimizde eksik futbolcu bulunmuyor.

İÇ SAHANIN LİDERİZ
Kendi evinde topladığı 13 puanla iç sahanın lideri olan Gebzespor, Bozüyük Vitra ile kritik bir maç oynayacak. Rakibin 7 maçtır kaybetmemesi ve bunu yanı sıra iyi top oynadığı bilgisi maçın zorlu geçeceğini gösteriyor. İç sahada 4 galibiyet, 1 beraberlik alan ve attığı 8 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gören Menekşe,  taraftar desteğiyle bu maçı da kayıpsız atlatacak güce sahip. Karşılaşma yarın Alaettin Kurt Stadı’nda saat 14.00’de oynanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —