Tarih: 25.07.2014 16:10

Gebzespor’da büyük yenilik!

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Çakır’ın üzerinde hassasiyetle durduğu konuların başında tesislerin bakımı geliyor. Tesisleri 5 yıldızlı otel konforuna dönüştürmek için hummalı bir çalışma başlatan Çakır, sık sık tesislere gelerek çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Çakır veeşi Serap hanımla birlikte tesislerde incelemelerde bulundu. Tesislerin baştan aşağı yenileneceğini ifade eden Çakır, “Tesislerimizi sezon başlamadan önce camiamıza yakışır bir hale getirmek için çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.

 

Tüm mesai gebzespor’a

 

İlker Çakır ve yönetim kurulu kadrosu bugünlerde tüm mesaisini Gebzespor’a harcarken, yönetimin önemli futbolcularla görüşme halinde oldukları öğrenildi. Gebzespor yönetimi, yaklaşık olarak 20 futbolcuyla görüşüyor. Mevcut kadroda 7 oyuncusu bulunan Menekşe, birer birer açıklayacağı isimlerin ardından kadrosunu 25’e tamamlamayı hedefliyor.

 

Yurtdışından iki zenci gelecek

 

Bilindiği gibi Süper Lig’in eski futbolcularından Erman Özgür ve Hasan Yiğit’in de mor beyazlı ekibimize yeni isimlerin katılabilmesi için önemli bir çaba sarf ediyorlar. Böylesine ünlü futbolcuları referans olarak kullana Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebzespor’un 2014-2015 sezonunda rakiplerinden geri kalmaması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Yurtdışından iki siyahi oyuncuyla anlaşmak üzere olan Mor Menekşe, kamuoyunda yankı uyandıracak transferlere imza attırmaya hazırlanıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —