Tarih: 07.12.2011 09:37

Gebzespor kongreye gidiyor!

Facebook Twitter Linked-in

Dün akşam Can Sönmez başkanlığında bir araya gelen Gebzespor yönetimi olağan üstü kongre için karar aldı. Takımın önünü açmak istediğini söyleyen Gebzespor başkanı Can Sönmez, kamuoyunun sesine kulak verdiklerini ifade etti.

 

 

 

 

 

 

"KİŞİSEL ÇIKAR PEŞİNDE DEĞİLİZ"

 

Sezon başından itibaren Gebzespor çıkarları için çalıştıklarını, kulübü borçlandırmadan sahada tuttuklarını hatırlatan Sönmez, tüm Gebzesporlu yöneticilerin tarifi mümkün olmayan bir mücadele verdiğini söyledi. Makam ve mevki bağımlısı olmadıklarını gibi kişisel çıkarlar peşinde koşmadıklarını da ifade eden Sönmez, “Gebzespor çıkarları neyi gerektiriyorsa onuezbeg  yaparız. Dün Gebzespor yönetimine talip olanlar yoktu, çıktık ve takıma sahip çıktık. Samimi insanlar gelip Gebzespor’a sahip çıkmak istiyorsa illaki önünü açarız. Elimizden gelen desteği de veririz. Başkan veya yönetici olmamız fark etmez. Gebzespor’un malzemecisi bile olmaya hazırız. Yeter ki bu gençlerimize sahip çıkılsın” dedi.

 

 

KONGRE CUMARTESİ GÜNÜ

 

Gebzespor Yönetim Kurulu 24 Aralık Cumartesi günü saat 12.00 için olağan üstü kongre kararı aldı. Bu tarihte delege çoğunluğu bulunamazsa Gebzespor bir hafta sonra yani 31 Aralık günü aynı saatte seçime gidip yeni yönetimini belirleyecek. Oy çokluğu ile alınan karar deftere işlenirken başkan Can Sönmez, Gebzespor’a destek olan herkese teşekkür etti.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —