Tarih: 05.01.2020 16:14

Gebzespor kongresi tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Taraftarın büyük katılım sağladığı kongreye mevcut başkan Hüseyin Deniz ve Gebze protokolü ilgi göstermedi. Eski Çayırova Belediye ve Eski Gebzespor başkanı Şevki Demirci,İyi Parti Gebze ilçe başkanı Burak Uluköylü ve kadın kolları, TUKOSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk katıldı.

Gebzespor kulüp başkanlığına seçilen Recep Avcı yaptığı konuşmada kongreye katılan herkese teşekkür etti. 

Avcı: ''Gebzespor hepimizin ortak değeridir.Bu değeri en iyi yerlere getirmek hepimizin görevidir. Yıl sonuna kadar ön görümüz tüm harcamalarda dahil 2 Milyon TL kadar. Amacımız bu miktarı sağlayıp yeni sezona borçsuz ve şimdiden gelecek sezonun ekibini kurmak olacaktır. Bunu hep birlikte yapacağız.Artık kavga ve küfür yok. Bundan sonra ailece herkesi maçlara bekliyoruz. Gebzespor artık bir kurumsal yapıya girecek. Artık her önüne gelen protokol tribününe giremeyecek. Gebzespor’u seven herkes biletini alarak maç izleyecek. Gebzespor kulübünün ağırlığını ve büyüklüğünü hep birlikte hak ettiği noktaya getirmek için çalışacağız.Birlik ve beraberlik içerisinde Gebzesporu birlikte yöneteceğiz.'' dedi.

YENİ YÖNETİMDE YER ALAN İSİMLER ŞÖYLE:

Yönetim kurulu: Köksal Aydın, Şener Çelikkaleli, Ersen Dikmen, Mustafa Turhan, Cem Demir, Hakan Altıntaş, Ayhan Çakan, Tamer Coşkun, Avni Genç, Zafer Ceyhanlı.

Yedek yönetim kurulu: İlker Altankaya, Çağlar Akar, Tuncay Uluçay,Onur Bıçakcı, Aykut Ulu yer aldı.

Denetleme kurulu asil üyeleri:Erhan Ekşi, Cevat Sayan, Yavuz Unsur. Yedek üyeliğinde ise Okan Sır, Gökçel Kuşdil, Barbaros Turhan.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —