Tarih: 16.11.2011 16:04

Gebzeliler temiz gıdalar tüketiyor!

Facebook Twitter Linked-in

 

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı gıda denetim ekiplerinin ilçedeki çalışmaları devam ediyor. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık gıda denetim ekipleriyle birlikte ortaklaşa çalışma yürüten Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri alınan gıda numunelerinde gıda mevzuatlarına aykırı bir durumla karşılaşılmadığını bildirdi.

 

Eylül ve Ekim ayları içerisinde ilçede faaliyet gösteren 16 farklı işyerinden et ve et ürünleri türünde 17 farklı numune alındığını açıklayan Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına ait İstanbul İl Kontrol Laboratuar’larında yapılan analizlerin temiz çıktığını bildirdi.

 

Yapılan açıklamada; et ve et ürünlerinde tek tırnaklı, domuz ve kanatlı eti taramalarında alınan gıda numunelerine ait analiz sonuçlarının tamamının gıda mevzuatlarına uygun olduğu dile getirildi. Numune ve tetkik işlemlerinin yıl boyunca devam edeceğini ifade eden yetkililer, vatandaşların alışverişlerde karşılaştıkları şüpheli durumları, dilek ve şikayetlerini (0262) 641 78 08, Alo Zabıta (153) numaralı telefonları arayarak bildirmeleri çağrısında bulundu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —