Tarih: 21.12.2011 15:03

Gebzeliler Şirinler'i çok sevdi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Kültür Sanat Günleri içinde miniklerin eğlenmesi için her şey düşünülüyor. Etkinlikler kapsamında çocukların sevdiği çizgi filmler ya da tiyatro gösterileri özenle seçiliyor. Son dönemin en beğenilen çocuk filmleri arasında yer alan “Şirinler” de kültür sanat günleri kapsamında çocuklarla buluşturuldu. Çocukların filme olan yoğun ilgisi nedeniyle salon dolup taştı.

 

 

MİNİKLER KÜLTÜR MERKEZİNİ DOLDURDU

 

 

Şirinler, geçtiğimiz hafta Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde adeta seyirci rekoru kırdı. Gebzeli çocuklar filmi izleyebilmek için Kültür Merkezi’ne akın etti. Yoğun talep nedeniyle salon tıklım tıklım doldu. Minikler yaklaşık bir buçuk saat süren üç boyutlu filmi kahkahalarla izledi.

 

 

 

ŞİRİNLER ŞEHİRDE

 

 

Efsanevi Çizgi Film Şirinler'in hayatının anlatıldığı özellikle kötü bir büyücü kendi sinsi amaçları için onları yakalama saplantı uğraşmaları gerektiğini küçük mavi yaratıkları bir efsanevi yarış maceraları anlatılıyor. Kötü büyücü Gargamel, Şirinler'i köylerinden kovar ve Şirinler büyülü bir kapıdan geçerek kendilerini bizim dünyamızda, New York Central Park'ın ortasında bulur. Üç elma yüksekliğinde olan Şirinler, “Büyük Elma” olarak da bilinen New York şehrinde sıkışıp kalır. Şirinler'in, Gargamel onları bulmadan köylerine dönmenin bir yolunu bulmaları gerekmektedir.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —