Tarih: 19.07.2013 09:40

Gebzeliler ramazan keyfini meydanda yaşıyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Aileleriyle birlikte kent meydanına adeta akın eden Gebzeliler, Ramazan keyfini meydanda yaşıyor.

 Gebzeliler Ramazan coşkusunu Gebze Kent Meydanı’nda yaşıyor. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinin adresi olan Gebze Kent Meydanı, her akşam Gebzelilerin adeta akınına uğruyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla kurulan stant, çayhane ve atlıkarıncayla adeta Sultanahmet meydanına dönen Gebze Kent Meydanı Ramazan’da da, Gebzelilerin buluşma adresi oldu.

Gebze Belediyesi tarafından ‘Çay Bahane Sohbet Şahane’ şiarıyla küçük bir kır kahvehanesi konseptinde dizayn edilen çayhane sohbetlerine Gebzelilerin ilgisi her geçen bir kat daha artıyor. Ücretsiz olarak kendilerine ikram edilen çayları çalan fasıl müziği eşliğinde yudumlayan Gebzeliler ayrıca, kent meydanında bulunan gösteri havuzundaki ışık ve su oyunlarını da ilgiyle takip ediyor.

 

Gebze Kent Meydanı’nda kurulan stantlarda kendilerine sunulan hizmetlerden yararlanan Gebzeliler, teravih namazı sonrasında daha da hareketlenen meydanda gönüllerince bir akşam geçiriyor. Bu yıl ilk defa kent meydanına kurulan atlıkarıncanın müdavimleri ise Gebzeli çocuklar. Belirlenen cüzi bir ücret karşılığında atlıkarıncanın keyfini süren çocuklar, kendilerine ikram edilen pamuk şekerinin de tadına bakıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —