Tarih: 05.01.2012 09:34

Gebzeliler aynı albümde buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Müzik piyasalarını sarsan ENBE Collection Senden Kıymetli’mi isimli albümde “Gidiyorum Aşkım”adlı parçanın sözlerini Ferhat Polat, bestesini de Senfonik Müzik’in başarılı işletmecisi müzisyen Mesut Özşahin yaparken, parçayı, Mustafa Ceceli’nin Eksik parçasında yaptığı düetle adından sıkça bahsettiren  Elvan Günaydın yorumladı.

 

 

"SENDEN KIYMETLİ Mİ" ALBÜMÜ İÇİN ANKET ÇALIŞMASI

 

 

Gebze’de uzun yıllardır müzik sektöründe görev yapan ve geçtiğimiz hafta yapılan kongreyle Gebze Müzisyenler Derneği 2.Başkanlığı’na seçilen  Mesut Özşahin; “ Tüm Gebzeli müzik severlerin bizlere sahip çıkarak destek olmalarını bekliyorum. Elvan Günaydın’ın seslendirdiği parça tamamen Gebzelilerin ürünü. Ses getirecek bir çalışma. Mustafa Ceceli tarafından yeniden aranje edildi. Gebzelilerin desteği olması  halinde çok daha güzel eserlere imza atacağımıza inanıyorum.” Dedi.

 Özşahin ayrıca Enbe Orkestarsının klip çekilecek ikinci parça arayışında olduğunu ve bu parçanın “Gidiyorum Aşkım” olması için sıkça çalınması gerektiğini de vurgulayarak  gençlerin internette ,sosyal paylaşım siteleri ,radyo ve tv lerde “Gidiyorum Aşkım”şarkısına ilgi ve alakalarını esirgememelerini de istedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —