Tarih: 11.07.2014 10:39

Gebzeli sanatçı Burhan Yıldız albüm çıkardı

Facebook Twitter Linked-in

34 yıldır müziğin içinde olan Gebzeli sanatçı Burhan Yıldız, ‘Düş’ isimli ilk albümünü çıkardı. İki tanesi kendisine ait olan ve 8 parçadan oluşan albüm 15 Temmuz Salı günü tüm müzik marketlerde raflardaki yerini alacak.

Özel bir şirkette satış müdürü olarak çalışan Burhan Yıldız, ilk albümünü çıkarmanın heyecanını yaşıyor. 1980 yılından bu yana müzikle iç içe olduğunu söyleyen Burhan Yıldız, bu albümle yüreğindeki ezgileri albüme döktüğünü ifade ediyor.

Albümdeki ‘Giden Yaralı’ ve ‘İmkansızım’ isimli eserlerin söz ve müziklerinin kendisine ait olduğunu kaydeden Burhan Yıldız, bu parçalar için Ağustos ayının ortalarında klip çekimi yapılacağını söyledi. Albüm konusunda kendisinden beklenti olduğunu ve bu beklenti sonucunda albüm çıkarma kararı aldığını kaydeden Burhan Yıldız, dinleyenlerin çok beğendiğini sözlerine ekledi. Anadolu Müzik Yapım tarafından hazırlanan ‘Düş’ isimli albümün aranjörlüğünü ve Genel Sanat Yönetmenliğini ise Evrim Yener üstlendi. İkinci albümünün çalışmalarına da başladığını kaydeden Burhan Yıldız, yeni albümün kendi parçalarından oluşacağını söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —