Tarih: 15.08.2012 16:34

Gebzeli öğrenciye AÖF'den şok cevap!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze'de ikamet eden ve Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi (AÖF) Maliye Bölümüz 4'üncü sınıf öğrencisi İlker Yılmaz, AÖF sınavlarının neden Gebze'de yapılmadığına dair, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Açık Öğretim Fakültesi Dekanlığına dilekçe yazdı. İlker Yılmaz Dekanlıktan aldığı cevap karşısında adeta şok oldu.

 

 

 

KARTEPE'DE SINAV OLUYOR DA GEZBE'DE NEDEN OLMUYOR?

 

 

 

İlker Yılmaz'a gönderilen cevapta AÖF Sınavları'nın Gebze'de yapılmasının asla mümkün olmadığını, Sınavların güvenlik için sadece Merkezde yapılabileceği vurgulandı. Kendisine gelen cevapla şok olduğunu söyleyen İlker Yılmaz şöyle konuştu:”Bu yıl içerisinde AÖF'e bir dilekçe yazdım. Açık öğretim sınavlarının neden Gebze'de yapılmadığını sordum. Bana çok ilginç bir cevap gönderdiler. Dekanlıktan gönderilen Cevapta sınavın güvenlik açısından dolayı sadece İl merkezde yapılacağı yazılmış. Ancak Sınavlar sadece Kocaeli İl merkezde olmuyor. Derince ve Kartepe'de de yapılıyor. Bu iki ilçe Kocaeli'nin ilçesi değil mi? Gebze'ye Büro açmak istemiyorlar. Gebze'yi oyalıyorlar”

 

 

 

VEKİLLERİN GÜCÜ YETMİYOR MU?

 

 

Gebze'den Açık Öğretim sınavları için yıllardır Kocaeli'ye gidip geldiğini dile getiren İlker Yılmaz Konuşmasını şöyle sürdürdü:”Gebze'de ÖSYM sınavları yapılıyor. Öğretmen eksiği olmuyor. Ancak bana gönderilen cevapta Öğretmen, görevli eksiğinden bahsediliyor. Bu çok komik bir durum. AÖF'ün ne yapmaya çalıştığı ortada. Yıllardır Gebze'den İzmit'e sınav için gidip geldik. Kocaeli'de ki Milletvekillerimiz bu konuyu çok iyi biliyorlar ancak sorun bir türlü çözülmüyor. Vekillerimiz bu konuda duyarlı olmalılar. Binlerce Öğrenci her sınav döneminde sıkıntı yaşıyor. Sınava 5 dakika geç geleni sınava almıyorlar. Bu öğrencilerin vebalini kim ödeyecek?” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —