Tarih: 29.06.2015 11:14

Gebzeli Muhammed toprağa verilecek

Facebook Twitter Linked-in

Şile'de Muhammet Kalaçay (20) girdiği denizde kayboldu. Muhammet Kalaçay arkadaşlarıyla Gebze'den, denize girmek için Şile Ağva Mahallesi Kurfallı Plajı'na gitti. Saat 10.00 sıralarında Kalaçay'ın da aralarında bulunduğu 3 kişi denize girdi. Kalaçay kısa sürede dalgalar arasında kayboldu. Kalaçay'ın boğulma tehlikesi geçiren iki arkadaşı ise kendi imkânlarıyla denizden çıktı. Kalaçay'ın denizden çıkmadığını fark eden arkadaşları durumu hemen jandarma ve 112'ye haber verdi.

CESEDİ 5 SAATLİK ARAMA SONUNDA BULUNDU

Muhammet Kalaçay'ın cansız bedeni arama kurtarma çalışmalarına dahil olan AFAD  ve İBB Cankurtaran ekipleri tarafından kaybolduğu yere yakın bir noktada, 5 saatlik aramalar sonucu bulundu.  Arama çalışmalarını umutla izleyen ailesi ve yakınları, gencin cenazesinin ambulansa alınması sırasında sinir krizi geçirdiler.

Gebze'ye getirilen Muhammet'in cenazesi ikindi namazına müteakiben Mevlana Camisinden kaldırılacaktır.

Gebze Arapçeşme Spor Kulübünün Başkanı Feramuz Kalaçay'ın oğlu ve Eskiçarşı grubundan Gebzespor taraftarı Muhammet Kalaçay'a Allahtan Rahmet ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLİYOR

Arapçeşmespor Kulübü eski Başkanı Feramus Kalaçay’ın oğlu Muhammet Kalaçay bugün (29 Haziran Pazartesi) Arapçeşme Mahalle Mevlana Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Arapçeşmespor futbol takımında top koşturan genç futbolcu Eskiçarşı taraftar grubunun da üyesiydi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —