Tarih: 26.03.2012 10:06

Gebzeli kadının korkunç sonu!

Facebook Twitter Linked-in

 

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir kişi, tartıştığı 8 aylık hamile eşini tabancayla kafasına ve kalbine ateş ederek öldürdü. Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 23.00 sıralarında Karacabey Gazi Mahallesi 238 sokakta meydana geldi. Gebze'de oturan 8 aylık hamile Suzan Yıldırım, 3 gün önce bilinmeyen bir sebepten dolayı Karacabey'e gitti. Suzan Yıldırım'ın eşi ve aynı zamanda dayısının oğlu olan Halil İbrahim Yıldırım da Karacabey'e giderek eşini Gebze'ye götürmek istedi.

 

Evde bir süre oturan Halil İbrahim Yıldırım, çocukları dışarı çıkararak konuşmak istediğini söylediği eşi Suzan Yıldırım'la baş başa kaldı. Ancak kısa süre sonra silah sesleri duyuldu. Zanlı, Suzan Yıldırım'ın kafasına ve kalbine ateş ettikten sonra bir otomobille evden kaçtı. 

 

4 yaşında oğlu olan Suzan Yıldırım, silah sesleri üzerine eve gelen yakınları tarafından Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk kontrolün ardından durumu ağır olan Suzan Yıldırım, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Suzan Yıldırım ve karnındaki 8 aylık erkek bebeğiyle hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kaçan eşin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —