Tarih: 25.05.2012 13:20

Gebzeli Çiftçiler Vekiller'i ikna ettiler!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) önceki gün Gebze rüzgârı esti. Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar önderliğindeki Gebze heyeti Ankara’ya giderek Kocaeli milletvekillerini ziyaret etti. Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar, Gebze Ziraat Odası Meclis Başkanı Temur Sarı, Ziraat Odası meclis üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı A.Turgut Uçar ve Kadılı Köyü Muhtarı Necati Özyurt 15 kişilik heyette bulunan isimler arasındaydı. Heyet, Kocaeli AK Parti Milletvekili M.Ali Okur, Kocaeli AK Parti Milletvekili Fikri Işık MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan ve Kocaeli CHP Milletvekili Haydar Akar ile temaslarda bulundu.

 

 

 

SORUNLARI ANLATTILAR

 

 

 

Başkan Çınar önderliğindeki heyet,  tarım, hayvancılık, çiftçinin sorunları ve köylere MOBESE kurulması gibi konularda bölge milletvekilleriyle görüş alış verişinde bulundu. Heyet, son zamanlarda meydana gelen fırtına ve dolu nedeniyle zarar gören çiftçilerin, ev ve işyerlerini su basan köylülerin ve bölge halkının uğradığı zararları dile getirdi. Sorunların çözümü noktasında yardım isteyen başkan ve meclis üyelerine milletvekillerinden olumlu yanıt geldi. Mehmet Ali Okur, Fikri Işık, Lütfü Türkan ve Haydar Akar ile teker teker görüşen heyet ortak sorunları bu isimlere anlattı.

 

 

 

 

GEBZE’YE ÖNEM VERİLİYOR

 

 

 

Bölge milletvekilleri sorunları çözmek için TBMM’de bulunduklarını ve anlatılan sorunları bir an önce çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Özelikle Lütfü Türkan’nın, “Gebze’de bir kapının kolu kırılsa biz buradan sorumlulardan hesap sorarız” sözleri Bölge Milletvekillerinin Gebze’ye ne kadar önem verdiğini gösterdi. Milletvekillerinden sorunların çözümü noktasında olumlu tavır gören heyet temaslarını sonlandırarak Gebze’ye döndü.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —