Tarih: 28.08.2015 13:35

​ Gebze'den Artvin’e yardım eli

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal medya hesabından örgütlenen Gebzeli gençler, Artvin'de yaşanan felaketin acısına ortak oldular.Böyle zamanlarda birlik ve beraberlik için kolları sıvayan Türkiye’nin bir çok yerinden yardımlar bölgeye ulaştırılıyor. Bu anlamda Gebze’den de bir grup genç ve yakın çevreleri ufakta olsa yardım amacı ile birkaç gün içinde topladıkları acil ihtiyaç kolilerini Artvin’e gönderdi.

GENÇLER DUYARSIZ KALMADI

Gülçin Altunkaya'nın önderliğinde Sinem Öncü, Özgür Yolaçan, Ceylan Akin Demirel, Esin Acar, Nihal Yüksel, Zuhal Sarı Torun, Edda Altunkaya, Onur Oksuz, Burcin Altunkaya Kendirli, Mustafa Zorcu, Erhan Makar ve aralarında KEDFE Kadın Kolları Başkanı Ayla İlgün’ünün kızı Aylin İlgün’ünde bulunduğu Gebzeli gençler Artvin’de yaşanan sel felaketi için harekete geçtiler.

YARDIM ELİNİ UZATTILAR

Öncelikle sosyal medya hesaplarından yakın çevrelerine yardım talebinde bulunan gençler iki gün içinde acil ihtiyaç olan su ve kuru gıdalardan oluşan yardım kolilerini dün Artvin’e göndermek için Gebze otogarının yolunu tuttular. Kendilerine bu konuda yardım eden Artvin Ses ve Lüx Artvin otobüsleri ile toplanan ihtiyaç kolilerinin bir kısmını gönderdiler.

Araçlarda yer olmaması nedeni ile bir kısım ihtiyaç kolisi de bugün gönderilecek. Grup adına konuşan Gülçin Altunkaya şimdiki hedeflerinin de yağmurluk ve çizme olduğunu söyleyerek ellerinden geldiği kadarı ile Artvin'de yaralar sarılana kadar bu gibi ihtiyaçları temin edip göndereceklerini söyledi. Bu duyarlı gençlerin bölgemizde bulunan kurum ve kuruluşlara da örnek olması dileği ile Marmara Gazetesi olarak teşekkürü borç biliyoruz.

LALE KALAYCIOĞLU 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —