Tarih: 27.12.2011 10:17

Gebze'de Yavuz Seçkin rüzgarı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Kültür Sanat Günleri birbirinden ünlü sanatçıları vatandaşlarla buluşturuyor. Etkinlikler kapsamında Cumartesi akşamı da ünlü komedyen Yavuz Seçkin Stand-up gösterisiyle Gebzelilerin konuğu oldu. Büyük ilgi gören Yavuz Seçkin, esprileri ve yaptığı ünlü taklitleriyle izleyenleri gülme krizine soktu.

 

 

GÖSTERİYE YOĞUN İLGİ

 

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Yavuz Seçkin gösterisine Gebzeliler büyük ilgi gösterdi. Gösteriyi Gebzelilerle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek de izledi. Vatandaşlar saatler öncesinden salonu doldurmaya başladı. Yoğun ilgi nedeniyle salon tıklım tıklım dolarken, yer bulamayanlar gösteriyi merdivenlere konulan sandalyelerden izledi.

 

 

YAVUZ SEÇKİN’DEN ÜNLÜLERİN TAKLİTLERİ

 

Komedi dünyasının tartışmasız en ünlü isimlerinden olan Seçkin, gösterisinde yaptığı ünlü taklitleriyle izleyenleri adeta gülme krizine soktu. Bülent Ersoy ve Mustafa Topaloğlu, taklidiyle salonu kırıp geçiren Yavuz Seçkin, Müslüm Gürses, Ramiz Dayı, Mahsun Kırmızıgül, Mehmet Ali Birand, ve Kadir İnanır tiplemeleriyle de büyük beğeni topladı.

 

 

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

 

Gebzelilerin yoğun ilgisi karşısında çok mutlu olan komedyen gösterisini yaklaşık bir saat uzattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür eden Yavuz Seçkin, “Beni, Gebze seyircisi ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyorum. Gebze seyircisi ile son derece keyifli bir gösteri yaptık. Umarım yeniden bir araya geliriz” dedi. Gösterinin sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek, Yavuz Seçkin’e çiçek vererek, teşekkür etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —