Tarih: 02.04.2012 10:42

Gebze'de unutulmaz baha konseri!

Facebook Twitter Linked-in

Yılların eskimeyen sesi Baha dün akşam Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir konser verdi.

 

 

YER YERİNDEN OYNADI

 

 

Sevilen sanatçı kendi parçalarının yanı sıra herkes tarafından sevilen hareketli parçaları da seslendirdi. Konser boyunca Gebzeliler yerinde duramadı. Ayakta oynayarak ve şarkıları söyleyerek sanatçıya eşlik ettiler.

 

 

KÜÇÜK KURBAĞA

 

Genç hayran kitlesi oldukça yoğun olan sanatçının ayrıca bir minik hayranı vardı ki tüm salonu güldürmekten kırdı geçti. Baha parçalarını seslendirirken yanına gelen küçük kız kendisinden bir istek parça istedi. Sanatçı istek parçayı sordu ve küçük kurbağa yanıtını alınca kahkahalarına engel olamadı. Baha ve minik kız küçük kurbağa şarkısıyla düet yaparak Gebzelilere neşeli anlar yaşattı.

 

 

 GÖNÜLLERİ FETHETTİ

 

 

Baha, Gebzeli hayranlarının isteği üzerine sahneden inerek onlara biraz daha yakın oldu. Fakat üst balkona pek yakın olamadığı için üzüntü duyan şarkıcı ‘’lütfen kusuruma bakmayın hepinizin yanında olmak isterdim ama ancak bu kadar elimden geliyor. En köşedeki abladan kapının taa dışındaki abiye kadar hepinizi öpüyorum, affedin.’’ Diyerek alçak gönüllülüğüyle bir kez daha gönülleri fethetti.Konser sonunda Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Müdürü Ufuk Eser konser için teşekkür ederek kendilerine bir demet çiçek takdim etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —