Tarih: 24.12.2019 07:19

Gebze'de taciz olayı ! Mahalleli Ayaklandı

Facebook Twitter Linked-in

Gebze,İnönü Mahallesi'nde  C.K isimli şahış bir erkek çocuk ve üç kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şahıs hakim karşısına çıkarak denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı. 23 Aralık 2019 Pazartesi akşam üzere İnönü Mahallesi'nde yaşayan evli ve iki çocuk babası olan C.K. bir erkek çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılınca mahalle karıştı.

Şahış hakkında bir iddia daha ortaya çıkarak 3 kız çocuğu C.K tarafından taciz edildiğini dile getirerek savcılığa ifade verdi. C.K,  tekrar mahkemeye çıkartıldı ve yine denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakılınca mahalle karıştı.

"MAHALLEDE SAPIK İSTEMİYORUZ"

Kararı öğrenen mahalleliler şahsın oturduğu sokağa akın ederken, polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Birçok polis ve TOMA aracı olay yerinde hazır bekletilirken, İnönü sakinleri, "Mahallede sapık istemiyoruz" sloganları attı.Öte yandan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili de olay yerine gelerek öfkeli kalabalığı sakinleştirme girişimlerinde bulundu.Olayla ilgil çalışma başlatıldı.

 HABER MERKEZİ

toma-001.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —