Tarih: 04.11.2011 14:54

Gebze'de suç örgütüne büyük operasyon

Facebook Twitter Linked-in

Kandıra ve Gebze'de organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör ve 18 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili 3'ü yabancı uyruklu 11 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

 

 

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Kandıra ve Gebze'de, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, insan ticareti, hürriyeti tahdit ve tehdit' suçunu işledikleri tespit edilen organize suç örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Gebze ilçesi Balçık ve Kadıllı köyleri ile Kandıra ilçesi Kıncıllı köyü Kerpe mahallesinde eş zamanlı yapılan operasyonda 3'ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 11 şahıs gözaltına alındı.

 

 

4 KİŞİ TUTUKLANDI

 

 

Şüphelilerin üzerlerinde, adreslerinde, müştemilatlarında ve araçlarında yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 18 adet tabanca fişeği ve sahte olduğu değerlendirilen 1 adet nüfus cüzdanı ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen 11 şüpheliden 4'ü çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı. Adli işlemleri tamamlanan 3 yabancı uyruklu şahıs Kocaeli İl Emniyet ekiplerine teslim edildi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —