Tarih: 27.02.2012 12:08

Gebze'de şapka çıkartılacak proje!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği Pamuk Ayna Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Seminerleri’nde konuşan Mahruki, “Bağımlılık yapıcı maddeler insanları gerçeklerden uzaklaştırıyor. Sahte hayatlar sunuyor. Bu proje sizleri sahte hayatlara karşı uyaran ve kendi gücünüzü keşfetmeyi öğreten, gerçekten şapka çıkarılacak bir proje” dedi.

 

 

KÖŞKER: "DÜNYAYI KISKANDIRACAK GENÇ NÜFUSUMUZ VAR"

 

 

Gebze Belediyesi’nin ilçe emniyet müdürlüğü ve milli eğitim müdürlüğü ile işbirliği yaparak başlattığı Pamuk Ayna Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Seminerlerinin üçüncüsü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapıldı. Gebze genelinde toplam 15 bin öğrencinin bağımlılığa karşı bilinçlendirileceği seminerlerin bu seferki dinleyicileri Gebze Anibal Anadolu Lisesi öğrencileri idi.

 

 

"EN BÜYÜK ÖVÜNCÜMÜZ SİZLERSİNİZ"

 

Seminerin açılında gençleri kendilerini bekleyen tehlike ve risklere karşı uyaran Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “En büyük gücümüz ve övünç kaynağımız sizlersiniz. Dünyayı kıskandıracak bir genç nüfusumuz var. Ancak sizleri tuzağa düşürüp enerjinizi pasifize etmek isteyen odaklar var. Sizleri işe yaramaz hale getirecek kötü alışkanlıklar var. Uyuşturucu ve madde bağımlılığı bunların başında geliyor” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —