Tarih: 29.12.2011 17:45

Gebze'de protokolünü buluşturan açılış

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Güzeller Mahallesi’nde hizmete giren Alaturka Et ve Tavuk Restaurant’ın açılışı protokolü buluşturdu. Açılışa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, açılan böylesine güzide mekan ve işletmelerle şehrin kalitesinin bir nebze daha arttığını söyledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise konuşmasında, bölgenin hızla geliştiğini ifade etti

 


MEHTERANDAN MİNİ KONSER

Alaturka Et ve Tavuk Restaurant düzenlenen törenle hizmete girdi. İşletmeciliğini Kaşif Şahinkesen, Yavuz Öztürk, Recep Çavuşoğlu ve Ekrem Sevinç’in üstlendiği restaurantın açılışı protokol üyelerini bir araya getirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Bayram, Gebze Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Büyükşehir ve Gebze belediyeleri bürokratlarının yanı sıra açılışa mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gebze Belediyesi Mehteran Bölüğü’nün verdiği konserin ardından Müftü Recep Şükrü Balkan’ın yaptığı duanın ardından kurdelenin protokol üyeleri tarafından kesildiği törenin açılış konuşmasını yapan Kaşif Şahinkesen, mekanın gelişmekte olan Güzeller Mahallesi’nin ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi.

KÖŞKER: "MEKAN İHTİYACI KARŞILAYACAK"

Şahinkesen’in selamlama konuşmasının ardından açılışta kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye binası, kültür merkezi, hastane, milli eğitim müdürlüğü gibi kamu ve özel kuruluşların yer aldığı bu bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacağını dile getirdi. Böylesine nezih mekanların sayısının artması temennisinde bulunan Başkan Köşker, Alaturka Et ve Tavuk Restaurant’ın hayırlı olmasını diledi. Köşker’in ardından konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, son 10 yıllık dönem içerisinde Gebze’de olumlu yönde ciddi değişimlerin ve gelişmelerin olduğunu söyledi.

"GEBZE ÖRNEK KENT OLACAK"

Altyapısı baştan aşağı yenilenen üstyapı çalışmalarıyla daha modern bir kent kimliği kazanan Gebze’yi daha yaşanabilir yer haline getirdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, açılan böylesine güzide mekan ve işletmelerle şehrin kalitesinin bir nebze daha arttığını söyledi. Karaosmanoğlu, “Gebze örnek bir şehir olacak. Bunun için somut adımlar atıyor, hizmetlerimize yenilerini ekliyoruz. Çocuklarımıza daha güzel bir Gebze vermek istiyoruz. Bugün açılışı için buluştuğumuz bu tesisimizin hayırlı uğurlu olmasını, bol kazançlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —