Tarih: 15.02.2012 12:47

Gebze'de önemli bilgilendirme!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlık gıda denetim ekipleri, bu yıl başında yayımlanan yeni Ekmek Tebliği ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Gıda denetim ekipleri, Gebze’de faaliyet gösteren ekmek fırınlarına yönelik olarak gerçekleştirilen ekmek tebliği bilgilendirme çalışmaları kapsamında 60 fırını ziyaret etti.

 

 

"GÜVENLİ EKMEK TÜKETİLMELİ"

 

 

İşyeri sahiplerini yeni Ekmek Tebliği ile yürürlüğü giren kurallar hakkında ayrıntılı olarak bilgilendiren yetkililer, esnafın sorularına da yanıt veriyor. Gıda mühendisleri eşliğinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “İlçe genelinde yürüttüğümüz bilgilendirme çalışmaları ile amacımız, Gebze’de ekmek fırını işleten esnafın güncel mevzuatlara en kısa sürede uyumunu sağlamak ve ileride karşılaşacakları olası cezai müeyyidelerin önüne geçmektir. Ayrıca tüketicilerimizin de mevzuatlara uygun ve güvenli ekmek tüketebilmesine olanak sağlamaktır” şeklinde konuştular.

 

 

 İSTEK EV ŞİKAYETLER İÇİN ALO ZABITA

 

 

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, esnaf ve vatandaşların Ekmek Tebliği ile ilgili soru, görüş ve şikayetlerini Alo Zabıta 153 ve 0262 641 78 08 Nolu telefona ve  [email protected] adresine yapabileceğini bildirdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —