Tarih: 23.12.2011 10:57

Gebze'de okul yapacak!

Facebook Twitter Linked-in

Hayır sever iş adamı Adem Peker, eğitime yüzde 100 destek projesi kapsamında İstanbul'un Pendik ilçesine 3 okul ve 2 spor salonu yapacak. Toplam 15 milyon dolar tutarındaki projeyi bitirip devlete teslim edecek olan İpekler İnşaat yönetim kurulu başkanı Adem Peker, daha sonra Gebze bölgesine okul yapacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adem Peker, içinde 2 spor kompleksi de barındıran okulların 12 ayda bitirilip Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim edileceğini ve 2012 eğitim- öğretim yılında hizmete gireceğini söyledi. 

 

 

GEBZE'DE OKUL YAPACAK

 

Okulların ve spor salonlarının tamamının 15 milyon dolarlık bir yatırım olduğuna dikkat çeken Adem Peker, işadamlarını da eğitime destek vermeye çağırdı. Boya sektörünün yanı sıra başta toplu konut olmak üzere inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan İpek İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Peker, "Bugüne kadar çeşitli konut projelerine imza attık. Şimdi de eğitime destek kapsamında ülkemize az da olsa borcumuzu ödemeğe çalışıyoruz. Diğer işadamlarını da eğitim sektörüne sonsuz destek vermeye çağırıyorum. Yapmış olduğumuz bu okullar gelecek nesillerin yetişeceği bir yer olacak. Biz gelecek yıllara güzel eserler bırakma gayesi içindeyiz." diye konuştu.

 

 

OKULLARIN İNŞAATI BAŞLADI 

 

Yapıp devlete hibe edeceği okulların çalışmasını başlatan Adem Peker, “Okulların temeli atıldı. Çalışmalara hızlıca başladık. İnşaat mühendislerim ve mimarlarım okul projeleri ile yakından ilgileniyor. Okullarımız vatanımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —