Tarih: 13.04.2016 08:45

Gebze'de öğrencilere süt dağıtıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Ziraat Odası ve Aral Gıda’nın destekleri ile düzenlenen süt dağıtım etkinliğine Gebze Ziraat Odası Başkan Ersan Çınar, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı Aral Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Bostancı Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha katıldı.

SÜT TÜKETİMİNDE 15. SIRADAYIZ!
Okul öğrencilerine süt dağıtımı sonrasında ilk konuşmayı yapan Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar, "Dünya Tarım Örgütü'nün verilerine göre yılık 754 ton süt üretiliyor. Ülkemizde bu oran 50 milyon ton. Şuan da dünyada süt üretimi, süt tüketimi açısından 15. sıradayız. Dünya Ekomonik Örgütü'nün verdiği verilere göre, ekonomik açıdan da 18. sırada yer alıyoruz. Bizler dedik ki sağlıklı nesiller, sağlıklı beslenme ile güçlü Türkiye'yi oluştururlar" dedi. 

AMAÇ HER DAİM İYİLİK YAPMAK!
Bizim amacımız her daim iyilik yapmak diye açıklama yapan Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, "Bugün Gebze Ziraat Odası ve Aral Gıda birlikte sizlere süt dağıtımı yapacak. Bu konuda bizlere destek veren her iki kurumada teşekkür ediyorum" diye konuştu. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı yaptığı konuşmada ise "İçeceğiniz her yudum süt sizlere kuvvet olarak geri dönecektir. Bol bol süt tüketin" diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

BROŞÜR VE ŞAPKA DAĞITILDI!
Öte yandan Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar ve Aral Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Bostancı'ya katkılardan dolayı sertifika verdi. Ardından Arif Nihat Asya Ortaokulu’ndaki öğrencilere yetkiler tarafından süt, ve süt faydalarını içeren broşür ile şapka dağıtıldı. SELAMİ TOSUN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —