Tarih: 14.09.2012 12:04

Gebze'de heyecan devam ediyor!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği ‘Sahne Senin Gebze’de heyecan ve coşku devam ediyor. Gebze’nin genç yeteneklerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gençlerimiz, Gebze’mizin marka değeri Kent Meydanı’nda kardeşlik içerisinde tanışıyor ve kaynaşıyor. Gebze’miz yetenekli çocuklarıyla gurur duyuyor” dedi

 

 

YETENEKLER MEYDANA ÇIKIYOR

 

 

‘Sahne Senin Gebze’de heyecan ve coşku sürüyor. Gebze Belediyesi tarafından müzikle uğraşan gençlere sahne performansı yaşatmak ve yeteneklerini sergilemek amacıyla düzenlenen ‘Sahne Senin Gebze’de coşku devam ediyor. Her akşam farklı grupların canlı performans sergilediği Sahne Senin Gebze etkinliğinde genç yetenekler meydana çıkıyor. Gebze Kent Meydanı’nda kurulan sahnede performans sergileyen genç yeteneklere alkışlarıyla destek olan Gebzeliler, aynı zamanda gönüllerince bir akşam geçirmiş oluyor.

 

 

 

HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDA

 

 

 

Etkinliğin üçüncü gününde de yetenekli gençleri yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yaptığı kısa selamlama konuşmasında şunları söyledi: “Gençlerimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. Yetenekli gençlerimize sahip çıkacağımızın kent meydanımızı onlara açacağımızın sözünü vermiştik. Bu etkinlikle bunu yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Gençlerimiz, Gebze’mizin marka değeri Kent Meydanı’nda kardeşlik içerisinde tanışıyor ve kaynaşıyor. Gebze’miz yetenekli çocuklarıyla gurur duyuyor. Böylesi önemli sosyal etkinliklerimiz devam edecek.”

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —