Tarih: 19.12.2011 15:44

Gebze'de GEBSİAD dönemi!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze’deki Sanayici ve iş Adamları Dernekleri (SİAD) 3. Yönetim Kurulu Toplantısı TÜMSİAD ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda üç gündem maddesi ele alındı. 3 Aralık’ta SİAD genel sekreterlerinin toplanarak belirlediği gündem maddeleri şu şekilde sıralandı: “1. Gebze SİAD’lar olarak platform oluşturulması, divan kurulunun tespit edilmesi ve geçici başkanlık sisteminin belirlenmesi. 2. Gebze SİAD’lar olarak yeni anayasa oluşumunda Gebze’nin menfaatlerini göz önünde bulundurup bu doğrultuda anayasaya katkıda bulunmak. 3. Gebze’de bulunan tüm SİAD’ların çalışma ofislerinin ve genel bir konferans salonunun bulunduğu bir iş merkezi oluşturulması ve bütün SİAD’ların tek çatı altında toplanacağı bir dernek kurulması”

 

SİAD'LAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Üçüncüsü TÜMSİAD ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Gebze’de faaliyet gösteren SİAD’lar yoğun ilgi gösterdi. TÜMSİAD Başkanı Ahmet Bayat, GENÇSİAD Başkanı Muzaffer Koşan, KASİAD Başkanı Ufuk Ekinci, DAGİAD Başkanı Gökmen Hastürk ve SİAD’ların genel sekreterleri programda hazır bulundu. Program başladıktan sonra gündem maddeleri hakkında katılımcılar görüşlerini dile getirdi. İlk olarak, ‘Gebze’de bulunan tüm SİAD’ların çalışma ofislerinin ve genel bir konferans salonunun bulunduğu bir iş merkezi oluşturulması ve bütün SİAD’ların tek çatı altında toplanacağı bir dernek kurulması’ maddesi ele alındı.

 

ÇATI NİTELİĞİ TAŞIYACAK

 

Böyle bir derneğin yararlı olacağı konusunda ortak karar alındı ve yeni dernek için katılımcılar isim önerilerinde bulundu. Çatı niteliği taşıyacak ve bütün SİAD’ları aynı çatı altında buluşturacak olan yeni derneğin ismi Gebze Bölge SİAD’lar Birliği (GEBSİAD) olarak belirlendi. Daha sonra divan kuruldu.  Divanın SİAD başkanlarından oluşmasına karar verildi. Buna göre 7 Ocak 2012’de SİAD’lar yeniden toplanacak ve divan kurulu üyeleri GEBSİAD başkanını seçecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —