Tarih: 21.07.2012 12:17

Gebze'de dev eroin operasyonu!

Facebook Twitter Linked-in

 

İran’dan getirdikleri esrarı İstanbul’da iç piyasaya sürmeye hazırlanan uyuşturucu tacirlerine yönelik Bayrampaşa ve Gebze’de düzenlenen operasyon, polis kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. 157 kilo toz esrarın ele geçirildiği operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan 2 aylık çalışma sonucunda geçtiğimiz hafta Bayrampaşa ve Gebze’de operasyon düzenlendi.

 

BRANDA ALTINA SAKLAMIŞLAR

 

Polisin durdurduğu kamyonun kasasında brandanın altına saklanmış karton kutular içinde 157 kilo toz esrar ele geçirildi. Operasyonda A.K. Bayrampaşa’da, kamyon şoförü F.Ç. ise Gebze’de kontrol noktasında durdurularak gözaltına alınırken, araçlara da el konuldu. Ele geçirilen esrarın İran’dan getirildiği, doğu illeri üzerinden yurda sokulup iç piyasaya dağıtılmak istendiği öğrenildi.

 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Zanlıların polise yakalanmamak için iki araçla yola çıktığı, öncü otomobilin önden giderek yol üzerinde polisin olup olmadığını kontrol ettiği belirtildi. Polis tarafından takip edildiklerini fark etmeyen zanlıların yakayı ele verdiği öğrenildi. Emniyetteki ifadelerinden sonra Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen A.K. ve F.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —