Tarih: 25.12.2014 11:41

Gebze’de çözümün adresi; Beyaz masa!

Facebook Twitter Linked-in

Yıl içerisinde 25 bin dilekçenin çözüme kavuşturulduğu Beyaz Masa tarafından, ihtiyaç sahibi 2 bin 530 kişiye farklı kalemlerde yardım yapıldı. 

 

25 bin başvuru

 

Gebze Belediyesi Beyaz Masa birimi her yıl olduğu gibi bu sene de dar gelirli, yardıma ihtiyacı olan vatandaşların çözüm adresi oldu. Basın Yayın ve Halk İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Beyaz Masa, vatandaşların sıkıntılarına çözüm üretiyor.  Gebze Belediyesi’nin önemli birimlerinden Beyaz Masa, vatandaşların dar gününde yardımlarına koşuyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde Gebzelilere hizmet veren Beyaz Masa’ya yıl içerisinde gelen 25 bin dilekçe birim tarafından değerlendirildi.  

 

Encümen kararıyla

 

Encümenden onay alan 2 bin 530’una gerekli yardımlar yapıldı. İlgili ihtiyaç sahiplerine asker aile yardımı, gıda, giyecek yardımlarının yanı sıra kira, ilaç, süt, mama, çocuk bezi, beyaz eşya, tabi afet yardımları Asker Aile ve Sosyal Yardım birimi tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

 

İnternet yoluyla

 

Dilekçenin yanı sıra Gebze Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.gebze.bel.tr’de bulunan ‘bize ulaşın’ butonunu tıklayarak şikayetlerini ulaştıran Gebzelilerin sorunları ilgili birimlere havale ediliyor. Başvuruların en geç 15 gün içerisinde ilgili birim tarafından çözülmesinin ardından şikayet sahibine geri dönülüyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —