Tarih: 14.03.2012 11:44

Gebze'de çifte açılış!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde Merkez Hastanesi tarafından yapımı üstlenilen eğitim salonu ile kurumlar arası işbirliğiyle tamamlanan cimnastik salonunun açılışı Kaymakam Salih Karabulut, protokol, minik öğrenciler ve aileleri tarafından yapılarak hizmete sunuldu.

 

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde düzenlenen törene Kaymakam Salih Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Kırali, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zihni Aydın, Merkez Hastanesi Başhekimi Hakan Höbek ve basın mensupları katıldı.

 

 

 

Merkez Hastanesine Plaket Takdim Edildi

 

Açılış sonrasında Kaymakam Salih Karabulut Merkez Hastanesi Başhekimi Dr Hakan Höbek'e Gebze gençliğine yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim ederken, spora destek veren hayırsever kişi ve kuruluşların sayısının artması temennisinde bulundu. 

 

 

Gebze'de önemli bir açığı kapatılmış oldu

 

 

Yapımı biten cimnastik salonunda 4-10 yaş arasındaki çocuklar için yıl boyu ücretsiz cimnastik faaliyetleri düzenlenerek fiziki ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunulurken, diğer yandan cimnastik branşına sporcu kazandırılması hedefleniyor. Merkez Hastanesi tarafından yapılan eğitim salonunun ağırlıklı olarak eğitimciler için çeşitli kurs ve seminerlerin yanı sıra spor klüpleri ve sporcuların toplantılarında kullanılması planlanıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —