Tarih: 24.04.2017 16:46

Gebze Yurdu, ecdadı torunlarıyla buluşturdu

Facebook Twitter Linked-in

Yaptığı çalışma ve kültürel etkinlikleri ile basında sıkça yer alan KYK Gebze Yurt Müdürlüğü, öğrencileri için Çanakkale ve Edirne illerini kapsayan iki adet gezi düzenledi.

23 Nisan 2017 Pazar günü düzenlediği ilk gezi de öğrenciler Çanakkale’ye götürüldü. 'Ecdada Yolculuk' temasıyla gerçekleştirilen gezi Yurt Müdürlüğü ve Gebze Belediyesi  işbirliği ile gerçekleştirildi.

Ecdad-Torun bir arada  
Gezi süresince yapılan şehitlik ziyaretlerinde en güzel detay, Çanakkale Şehitleri ile Torunlarının buluşmasıydı. Öğrencilerin Şehitlere olan saygı ve sevgileri ziyaretleri sırasında 

tavır ve hareketlerine yansıdı. Şehitlik sınırları içerisinde attıkları adımların dahi hesabını yaptıkları gözden kaçmadı.

Ragıp Yazan:  Olgun ve saygılı bir grup
Gezi sırasında hoş anlatımı ile öğrencilere Emekli Öğretmen, tarihçi rehber Ragıp Yazan eşlik etti. Yazan, "Uzun süredir bu hizmeti yürütüyorum. Bu grup beni çok etkilemiştir. Manen hazırlıklı bir gruptu. Yetiştiren ailelerine, geziye vesile olan Gebze Yurdu yönetimine ve Gebze Belediyesine teşekkür ederim.  Gençlerimizin bu tavrı bizim de sunumumuzu oldukça etkilemektedir.  Geleceğe daha bir ümit ile bakmamıza neden olmuştur" dedi.

Kotan: Gezilerimiz devam edecek
Gebze Yurt Müdürü Resul Kotan yaptığı açıklamada; "KYK Kocaeli İl Müdürlüğümüz bilindiği ve görüldüğü gibi özellikle 2016-2017 öğretim döneminde Akademik çalışmalara önem vermiş, yaptığı icraatları ile ilimizin kurumları arasında saygın yerini almıştır. Öğrencilerimizin yoğun ders döneminden sonra hoş vakit geçirmeleri, kültür zenginliklerimize de bizzat görerek vakıf olabilmeleri için geziler tertip edilmektedir. Yurdumuz Çanakkale Ecdada Yolculuk temasıyla bu öğretim dönemindeki ilk gezisini düzenlemiştir. Bir hafta sonra Edirne gezimiz olacaktır. Öğrencilere yaptığımız manevi yatırımları geleceğimize olan yatırım olarak görüyoruz. Bu bağlamda faaliyetlerimize her zaman destek olan KYK İl Müdürümüz Nedim Aslan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.  

dsc_0319.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —