Tarih: 01.06.2012 12:35

"Gebze Üniversitesi'ne kürtaj yaptılar"

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Üniversitesi’nin kurulmasıyla ilgili olarak CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş tarafından hazırlanan yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti’lilerin oylarıyla reddedildi. Gebze ile ilgili sorunları sık sık gündeme getiren, hatta kendisinden esprili bir dille “Gebze Milletvekili” olarak söz edilen Mehmet Hilal Kaplan bu karara tepki gösterdi.

 

 

 

AK PARTİ’NİN NİYETİ BELLİ!

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, özetle şunları söyledi: “Gebze Üniversitesi’nin kurulması teklifinin, gündeme alınmasıyla ilgili olarak Genel Kurul’da yapılan görüşmelerde AK Parti, niyetini bir kez daha ortaya koymuştur. AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Milletvekili olmasına karşın, Gebze Üniversitesi’ne destek vermemiş, alt yapı çalışmalarının yapılmadığını bahane etmiştir.

 

 

 

KÜRTAJ YAPTILAR!

 

 

AK Parti iktidarda olduğunu yine unutarak, muhalefetten daha muhalif parti olma özelliğini bir kez daha göstermiştir. İktidar milletvekillerinin de kabul ettiği bir teklif CHP’den geldiği için kabul görmemiştir. Ülkeyi idare edenler, halkın ihtiyaçlarını göz ardı ederek, teklifi siyaseten reddetmiştir. AK Parti’yi bu tavrı nedeniyle kınıyorum. AK Parti bu teklifi reddederek, Gebze’yi üniversiteden yoksun bırakmıştır. AK Parti, Gebze Üniversitesi’ne kürtaj uygulamıştır. Gebze Üniversitesi doğmadan yok edilmiştir."

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —