Tarih: 09.03.2013 12:04

Gebze SP'ye Celal Dülger aday

Facebook Twitter Linked-in

10 Mart’ta yapılacak olan kongrede mevcut başkan Nurettin Çelik ile SP camiasının yakından tanıdığı isim olan Celal Dülger yarışacak.

 

Nurettin Çelik’in olağanüstü kongre kararının ardından harekete geçen Celal Dülger, yönetim kurulu listesi oluşturduğunu ve seçimi kazanacağını duyurdu. Çelik’in parti içerisinde 200 delegeyi usulsüz olarak değiştiğini belirten Celal Dülger, “Nurettin Çelik ve ekibinin hırsları bitmek bilmiyor. Nurettin Çelik kendisine oy vermeme ihtimali olan tam 200 delegeyi kafasına göre değiştirdi. Partimizi, yıllardır olduğu gibi yine eski çalışma arkadaşlarımızla birlikte yeniden ayağı kaldıracağız. İlçe yönetimimiz bizimle birlikte emin ellerde olacak” dedi.

 

“Partiyi aile şirketi yaptılar”   

Nurettin Çelik ve ekibi eleştiren Celal Dünger, “Partimizi adeta aile şirketi yaptılar. Bir aileden 14 kişi parti delegesi olmuş ve bu tesadüf olamaz. Ben ve yol arkadaşlarım bu oyunu bozmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Değiştirilen delege isimlerinin zamanında yine Çelik tarafından belirlendiğini de dile getiren Dülger, “Bugün kendisine oy vermeme ihtimali olduğu için değiştirdiği 200 delegeyi zamanında Çelik bizzat kendisi getirmiştir. Şimdi oy vermeme ihtimallerini düşündüğü için hepsini gözden çıkartıyor” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —