Tarih: 18.03.2014 10:58

“Gebze sırtındaki yükü taşıyamıyor”

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, iki günde iki kahvaltıda projelerini anlattı. Gebze Trabzonlular Derneği ile Ardahan Çıldır, Taşdeğirmen Köyü derneklerinin kahvaltılarına konuk olan Yılmaz, kahvaltı sonrası dernek üyeleri ile vatandaşlara seslendi.  Yılmaz, Gebze artık ne bu yükü ne de yönetimi taşıyamıyor” dedi.

 

CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar ve meclis üyeleri ile birlikte davet üzerine Trabzon ve Ardahanlılara konuk olan  CHP Adayı Yakup Yılmaz, destek isterken yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Sedat Tatar’ın da destek istediği konuşmalarının ardından her iki yerde de konuşan Yılmaz, “mevcut yönetimle yine zaman kaybı olur” diye konuştu.

 

Ağabey kardeş iş yürümez

 

Gebze’nin devasa sorunlar biriktirdiğini, kentleşememenin sıkıntılarını yaşadığını, sanayisini, denizini, insan potansiyelini doğru dürüst kullanamadığını anlatan Yılmaz, “Büyükşehir Gebze’yi ihmal etti. Tıpkı hükümet gibi aldı ama vermedi. Kaynaklarımızı kent yararına kullanmadılar. Bu yüzden ortaya bir eser çıkmadı. Gebze Belediyesi de hakkını istemeyi bilemedi. Bir proje yapıp önüne koyamadı. Ağabey kardeş ilişkileri ile kent yönetimini karıştırdılar.

 

Sonuç, ortada. Tıkanan trafik, büyüyen işsizlik, ket görüntüsünden uzak caddeler, sadece yürünen ve bakılan bir deniz,  evim yıkılacak korkusuyla yaşayan vatandaşlardan başka ne var?” dedi. Konuşmasında her kesimden vatandaşlara çağrıda bulunan Yılmaz, “Gebze ağır yükü altında eziliyor. Delik büyük yama küçük. Yönetimde iyi bir terzi değil. Kendisi de bu yükün altında eziliyor. O zaman yazık Gebze’ye, Gebze insanına. 5 yıl  daha kayıp etmeyelim. El verin, bu işi çözelim” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —