Tarih: 17.10.2012 13:29

Gebze polisi suçluları yakaladı!

Facebook Twitter Linked-in

Düzce’de Ali Ö. (54) isimli şahıs, karıştığı bir trafik kazasında “taksirle ölüme ve yaralanmaya sebebiyet vermek” suçundan yakalanıp çıkarıldığı Düzce Ağır Ceza Mahkemesi’nce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Devam eden dava sonucunda 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Ali Ö., İnfaz Büro Amirliği ekiplerince Gebze’de gözaltına alındı.

 

 

 

2005 yılında Antalya’da bir kadına omuz atarak yere düşmesini sağladıktan sonra kolundaki bilezikleri çalan Gökhan T. (31) de gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Antalya Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında 2 yıl 1 ay hapis cezası verilen ve cezası Yargıtay tarafından onanan Gökhan T., Gebze Mevlana Caddesi üzerinde yakalandı.

 

 

Gebze’de Mustafa A. (53) isimli şahıs, bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp çıkarıldığı Gebze Ağır Ceza Mahkemesi’nce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Devam eden yargılama sürecinde hakkında 6 yıl 9 ay hapis cezası verilen ve cezası Yargıtay tarafından onanan Mustafa A. da Gebze Namık Kemal Caddesi üzerinde gözaltına alındı. Yakalanan 3 şahıs, tamamlanan işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —