Tarih: 06.04.2016 11:58

Gebze MMO'da yeni yönetim

Facebook Twitter Linked-in

MMO Kocaeli Şubesi, kongrenin ardından, Gebze, Sakarya, Düzce, Bolu temsilciliklerinde yaptığı üye eğilim toplantılarının ardından temsilciliklerde de yeni yönetimleri belirledi. Gebze temsilciğinde de belirlenen yeni yönetim kuruluyla yeniden görevine devam ediyor.

MMO Gebze Temsilciliği’nde 12’nci dönemde yönetim kurulu genç mühendislerden oluşuyordu. Bu durum 13’üncü dönemde de devam edecek. Gebze temsilciliğinde kongre sonrasında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısı sonrasında görev dağılımı da gerçekleştirildi. Buna göre; ilçe başkanlığına Sinan Yücel, sekreterliğe Tanfer Yeşiltepe, saymanlığa Erdem Sinan Sapaz, asıl üyeliğe Sevda Saraç, Mehmet İlkay Kınacı getirildi. Yedek üyelikte ise; Alper Sevahil, Ali Suat Yıldız, Yasin Çelik, Gülnaz Aydın ve Barış Kutlay isimleri yer aldı.
 
GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Yeni yürütme kurulunda görev alan mühendislerin önemli özelliği ise; doğalgaz, Gebze Teknik Üniversitesi, üretim, Ar-Ge, İSG gibi yürütme kurullarında görev almış olmaları. İlk toplantıda; 6 aylık çalışma takviminin oluşturulması, meslek içi eğitimlerin yapılması, kentimizi ilgilendiren temel sorunlar, Gebze bölgesinde bulunan liselerde mühendislik tanıtım günlerinin düzenlenmesi, nisan ayı içerinde Gebzeli mühendisler için sosyal bir etkinliğin yapılması, MMO’ya başvuran mühendislik fakültelisi öğrencileri için firmalarla staj konusunda görüşmelerin yapılması gibi konular görüşüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —