Tarih: 17.03.2020 10:31

Gebze Kaymakamı Kütüphane Binasında İncelemelerde Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Bir süredir inşaatı yavaşlayan kütüphane binasında 2020 yılı ödeneklerinin serbest bırakılmasıyla çalışmalar hızlandı. Güçlendirme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan binanın onarımının Temmuz ayı sonuna kadar bitirilmesi bekleniyor.

Tamamlandığında yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik bir alana sahip olacak kütüphanede her yaşta çocuk ve yetişkinlere hizmet verecek modern kütüphanecilik hizmetlerinin sunulacağı bir bina olacaktır. 84 bin öğrencisi bulunan Gebze'nin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak Halk Kütüphanesi binasının tamamlanabilmesi için gerekli çalışmaları yakından takip eden Kaymakam Güler bu konunun ilçe için çok önemli olduğunu bu nedenle inşaat işlerini yakından takip ettiğini ifade etti.

Yaz aylarında binanın iç donanımı da tamamlanarak Gebze’li çocuklarımız ve gençlerimizin hizmetine sunulacak olan Kütüphanenin 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı başına yetiştirilmesi için yüklenici firmaya gerekli talimatları veren Kaymakamımız Halk Kütüphanesi yetkililerine konuyu yakından takip etmelerini ve herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi talimatını verdi

Haber MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —