Tarih: 29.11.2015 16:52

Gebze Kadırga Tesislerinde Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Fırtına Trabzonsporlu Taraftarlar Derneği,  Gebze Kadırga Tesislerinde Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ağırladı. Toplantıda önümüzdeki hafta gerçekleşecek kongre ile ilgili konuşan Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor’u başarıya taşıyacak başkan adayının Trabzonspor’a başkan olur inşallah” dedi.

5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan Trabzonspor kongresi öncesi Gebze Fırtına Trabzonspor taraftarlar derneği başkan adaylarını ağırlamaya devam ediyor. Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu’nun ardından dünde mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Gebze Kadırga Tesislerinde ağırlayan Gebze Fırtına TS yönetimi,  İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor başkanlığı döneminde yaptıkları ve başkan olduktan sonra yapacaklarını dinledi.

ALTINTAŞ BAŞARILAR DİLEDİ

Hacıosmanoğlu öncesi söz alan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Gökhan Altıntaş, “Trabzonspor için birlik ve beraberlik içinde çalışmamız gerekiyor.  Biz Trabzonspor’u kendine dert edenler olarak Trabzonspor’un geleceği için çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan kongrede başkan adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

BİRLİK OLAMIYORUZ

Sözlerine ne yazık ki Trabzonspor için birlik olamıyoruz diyerek başlayan Trabzonspor kulüp başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, “En büyük eksikliğimiz birlik olamamamızdan kaynaklanıyor. Şehrin Trabzonspor için bütünleşmesi gerekiyor. Bizim koltuk sevdamız yok. Biz Trabzonspor’u battığı yerden çıkarmak için başkan adayı olduk. Şu anda kulüp aldığımız dönemden çok iyi. Borcu artırdığımız söyleniyor. Kur farklı ve eski yönetimlerin borçlarına işlenen faizler nedeni ile Trabzonspor’un borcu arttı. Biz sadece 50-60 Trilyonluk bir borç yaptık. Bu da yaptığımız transferlerin tuttuğu miktardır” dedi. Öte yandan Hacıosmanoğlu, konuşmasının ardından gelen sorulara cevap verdi. Toplantı sonrası günün anısına Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Gökhan Altıntaş, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na plaket takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —