Tarih: 16.11.2017 16:32

Gebze İMH’den Kaymakam Güler’e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

İMH Anadolu Koordinatörü Ertuğrul Taşlı ve Girişimci İşadamları Vakfı(GİV) Gebze Şube Başkanı Yavuz Kuş’un katıldığı ziyarette Kaymakam Güler’e yeni görevinde başarılar dileyen Gebze İMH Başkanı Musa Öztürk, İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin Gebze’de yürüttüğü çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi.

İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin eğitim ve kültür faaliyetleri başta olmak üzere İslam düşüncesi  ve İslami araştırmalar alanında etkinlikler gerçekleştirdiğini ifade eden Gebze İMH Başkanı Musa Öztürk, “Gebze’de ağırlıklı olarak bilinçli, maneviyatı güçlü, ümmetin ve insanlığın sorunlarına duyarlı bir nesil inşasını hedefleyen faaliyetler düzenliyoruz. Amacımız periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz ilmi, kültürel, sosyal ve eğitsel faaliyetlerle  takva ve ilim merkezli toplumsal değişime katkıda bulunmaktır” dedi.

Gebze İMH heyeti ile bir süre sohbet eden ve görev alanına giren çalışmalarla ilgili kısa bilgi veren Kaymakam Mustafa Güler, Musa Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —