Tarih: 21.01.2019 15:41

Gebze ilçe başkanı kim olacak?

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi ve Erbakan Vakfı üyeleri, istişareye katılarak yeni seçilecek olan ilçe başkanı için oylarını kullandılar.

Yeniden Refah Partisi'nin Gebze ilçe başkanın seçilmesi için yapılan istişare toplantısına Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ta katıldı. Selamlama konuşması yaptıktan sonra, "Erbakan’sız yıllar geçti ama siz yine koştunuz geldiniz yine meydanları doldurdunuz işte Erbakan hocamın attığı tohumdur bu" diyen Mehmet Aras, "Ben rahatsızım hem kalp damarlarım yüzde 95 kapalı hem de kanserim ama Fatih Erbakan bey bana zor günlerden geçiyoruz sizin tecrübeniz var. 2920 sayılı siyasi kanunlarda değişiklikler oldu bizde yanlış yapmayalım Kocaeli ilimizdeki ilçelerimizdeki ilçe başkanları seçimlerini yap dedi. Bende tamam bunu kongreye kadar yaparım dedim ve bugünde burada Gebze ilçe başkanını belirlemek için istişare toplantısına katıldım" ifadelerini kullandı.

OYLAMA YAPILDI

Yeniden Refah partisi ve Erbakan vakfı üyeleri, sevenleri istişareye iştirak ederek yeni seçilecek olan ilçe başkanı için oylarını kullandılar. Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanlığı için yaklaşık 10 isim önerildi. 

ADAYLARDAN BİRLİK MESAJI

İstişare toplantısında Erbakan Vakfı Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Mustafa Sezgin ve Celal Dülger ismi ön plana çıktı. İsmi geçen adaylar, "Biz hizmet için buradayız başkan olacak arkadaş her kim olursa olsun biz Allah rızası için davamıza başkanmış gibi hizmet edeceğiz" mesajı verdi.
Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanının birkaç gün içerisinde belirlenmesi ve açıklanması bekleniyor.
vkf1-(1).jpeg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —