Tarih: 08.02.2016 11:58

Gebze için elimiz taşın altında

Facebook Twitter Linked-in

Gebze’ye katkı sağlamak için yeni dönemde her çalışmada yer alacaklarını belirten Federasyon Başkanı Gündüz, Gebze için ellerini taşın altına koyacaklarını belirtti. 
Kocaeli Hemşeri Dernekler Federasyonu Gebze Eskiçarşı’ da bulunan Seyfi İskender Restoranda hafta sonu basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda basın mensuplarının yani sıra federasyon adına, Kurucu Başkan Erol Akalın, Kocaeli Hemşeri Dernekler Federasyonu ve Gebze Erzurumlular Dernek Başkanı Zeki Gündüz, Eskişehirliler Dernek Başkanı Bülent Çevik, , Kırşehirliler Dernek Başkanı Fatih Soylu, Kırım Romanya Tatar Türkleri Dernek Başkanı Necdet Gökdeniz, Sakaryalılar Dernek Başkanı Sabri Emecan, Konyalılar Dernek Başkanı Kazım Olgun  hazır bulundu. Basın mensupları ile yapılan kahvaltının ardından Federasyon Başkan Vekili Fatih Soylu aralık ayında yapılan olağan kurulda 2 yıl başkanlık görevini yapacak olan başkanı belirlediklerini belirtti. Göreve mevcut başkan Gebze Erzurumlular Dernek Başkanı Zeki Gündüz’ün devam edeceğini söyledi. Federasyonda  Başkan Vekilliğini Fatih Soylu’nun , Federasyon Genel Sekreterliğini  Bülent Çevik’in  ve Muhasipliği ise Sakaryalılar Dernek Başkanı Sabri Emecan’ın yapacağı açıklandı. 
YENİ ÜYE DERNEKLER KAPIDA 
Toplantıda  federasyona bağlı dernek başkanları konuşmalar yaparak yeni dönem için iyi temennilerde bulundular. Kurucu başkan Erol Akalın’ın  son yıllarda kahve kültüründen çıkıp, bilgi ve sosyal kültüre kavuşan  hemşeri derneklerine basının daha çok sahip çıkmasının vakti geldiğini söyledi. Soylu ise federasyonun faaliyetlerinden bahsederek, yeni dönemde Gebze’yi yakından ilgilendiren sorunların çözümü için yerel yönetimlere destek olunacağını ve federasyon bünyesine daha fazla dernek katılacağını söyledi. Bulundukları bölgeye güzel şeyler katmak için bir yola çıktıklarını belirten Kocaeli Hemşeri Dernekler Federasyonu ve Gebze Erzurumlular Dernek Başkanı Zeki Gündüz, birlik ve beraberlik içinde biz olamaya devam edeceklerini söyledi. Gebze’deki trafik sorunundan, sokaklarda dilencilik yapan Suriyeli çocuklara kadar olan tüm sorunlar için ellerini taşın altına koyacaklarını söyleyen Gündüz, yeni üye çalışmaları ile de ailelerinin büyüyeceğini belirtti. Lale KALAYCIOĞLU

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —