Tarih: 03.11.2014 16:10

Gebze için dev adım!

Facebook Twitter Linked-in

Bugüne kadar Gebzeli sanatseverler için pek çok projeye imza atan Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu Aralık ayında dev bir adım daha atarak Gebzelilere 3 katlı sanat merkezinde hizmet vereceklerini söyledi.

 

 

 

Gebze adına ilk

 

 

Gerçekleştirdikleri tiyatro oyunlarıyla herkesin takdirini kazanan ve alkışı hak eden Tiyatro Roza, sanat adına dev bir adım atmaya hazırlanıyor. Aralık ayından itibaren yeni bir adreste hizmet verecek olan Tiyatro Roza, 3 katlı bir sanat merkeziyle karşımızda olacak. Tiyatro Roza Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu Gebzeliler için ilk olan bu adımla sanat adına daha fazla şey üreteceklerini söyledi ve “Bir adım attık başarılı olmak istiyoruz.” dedi.

 

 

 

Hayalimize kavuşuyoruz

 

 

Böylesine önemli bir sanat merkezini uzun zamandır hayal ettiğini söyleyen Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu, “Hayalimizi gerçekleştiriyoruz, Aralık ayının ilk haftasından itibaren 3 katlı bir sanat merkeziyle faaliyet göstermeye başlayacağız, pek çok seçeneğin olacağı bu sanat merkezinin Gebze için önemli bir adım olacağı fikrindeyim. İnşallah güzel bir iş çıkarmış olacağız, hayalimize kavuşuyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

Buna ihtiyaç vardı

 

 

Canlı müzik, şiir dinletiler, oyun gösterimleri, tiyatro dersleri ve daha pek çok sanat aktivitesiyle hizmet vereceklerini kaydeden Gündoğdu, “7/24 sanatın olduğu ve Gebze adına önemli bir adım atacağımız bu sanat merkezi için güzel bir açılış yapacağız. Gebzelilerin sanatla buluşma noktası olacak olan yeni merkezimiz bir ay içinde açılacak. Gebze’nin böyle bir adıma ihtiyacı vardı, bunu gerçekleştiriyoruz.” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —