Tarih: 25.02.2013 13:47

Gebze gönüllüleri Pazar keyfinde buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Grubun kurucusu Sertaç Baguç, “Hepimiz Gebze’de yaşıyoruz ve Gebze’de doyuyoruz. Gebze’mize olan aitlik duygumuzun daha da perçinlenmesi için kurduğumuz bu gurubumuz inanıyoruz ki daha da genişleyecek” dedi 

 

Gebze Gönüllüleri, pazar kahvaltısında buluştu. Bir sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kurulan Gebze Gönüllüleri isimli gurup üyeleri, Pazar kahvaltısında Eskihisar’da bir araya geldi. Sertaç Baguç tarafından kurulan Gebze Gönüllüleri gurubu üyeleri aileleriyle birlikte, Eskihisar sahilinde bulunan Sahil Restaurant’ta verilen sabah kahvaltısına katılarak kaynaştı. Kahvaltının ev sahipliğini üstlenen grubun kurucusu Sertaç Baguç, hedeflerinin Gebze’de yaşayan herkesi ortak bir platformda buluşturmak ve kaynaştırmak olduğunu söyledi. Baguç, “Zamanımızın büyük bir bölümü ev ve işarasında geçip gidiyor. Bu hayat gailesi içerisinde yeni insanlarla tanışma fırsatlarını yakalayamıyoruz. İnternet girmeyen ev kalmadı gibi. 

 

Gebze yaşıyor Gebze'de doyuyoruz

Bir sosyal paylaşım sitesinde kurduğumuz bu dost meclisimizi daha da genişletmek ve sanal bir ortamdan çıkarmak adına böylesi bir etkinlik düzenlemek istedik. Hepimiz Gebze’de yaşıyoruz ve Gebze’de doyuyoruz. Gebze’mize olan aidiyetlik duygumuzun daha da perçinlenmesi ve gelecek kuşaklara doğru bir şekilde aktarılması için kurduğumuz bu gurubumuz inanıyoruz ki daha da genişleyecek. Bundan sonraki dönemde de üyelerimizi bir araya getirecek yeni etkinliklere imza atmayı hedefliyoruz” dedi. Eşsiz Eskihisar sahil manzarası eşliğinde aileleriyle birlikte Pazar kahvaltısı yapan Gebze Gönüllüleri; canlı müzik eşliğinde keyifli bir gün geçirdi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —