Tarih: 07.02.2012 16:34

Gebze EMİTT Fuarı'na hazır!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediyesi 09-12 Şubat 2012 Şubat tarihlerinde TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında düzenlenecek EMİTT (Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı)’yla ilgili hazırlıklarını tamamladı.

 

 

YÖRESEL LEZZETLER İKRAM EDİLECEK

 

 

 Gebze Belediyesi hazırladığı görsel ve basılı yayın ve materyallerle ilçenin tarihi, kültürel ve turistik değerlerini tanıtacak. Gebze standını ziyaret edecek yerli ve yabancı misafirlere yöresel lezzet ve ürünlerden oluşan ikram da hazırlayan Gebze Belediyesi, ilçeyi hem turizm acentalarına, hem de Türkiye’nin değişik illerinden gelen ziyaretçilere en güzel şekilde tanıtmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz yıl fuar açılışında verdiği konserle tüm dikkatleri üzerinde toplayan ve büyük ilgi gören Gebze Belediyesi Mehteran Bölüğü bu yıl da açılış töreninde hazır bulunacak ve tarihi marşlardan oluşan bir konser ziyafeti sunacak.

 

GEBZE MARKA İLE 8A SALONUNDA

 

 Fuara Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) sorumluluk alanında yer alan Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak illeri ortak tema altında 8A numaralı salonun tamamında katılıyorlar. Gebze de, Kocaeli’nin diğer ilçeleriyle birlikte Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) bünyesinde 8A numaralı salonda temsil edilecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —