Tarih: 14.11.2011 10:27

Gebze bu meydanla nefes alacak

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yapımı devam eden Gebze Kent Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Kent Meydanı projesinin tamamlanmasıyla kentin ve kent trafiğinin nefes alacağını söyledi, ‘’Bu meydan, Gebzelilerin buluşma alanı olacak’’ dedi.

 

 

GEBZE KENT MEYDANI

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’de gerçekleştirdiği en önemli yatırımlardan biri olan kent meydanı projesinde çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor. Büyükşehir Belediyesi, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi çevresinde oluşturulan bu meydanla, şehre ve şehir trafiğine nefes aldıracak. Külliyeyle birlikte bir bütünlük kazanan projede birbiriyle bağlantılı iki meydan yer

 

 ATATÜRK HEYKELİ VE CUMHURİYET MEYDANI        

 Başkan Karaosmanoğlu ile Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı, eskiden otopark olarak kullanılan Gölcüönü Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’ne bakan ve süs havuzu da bulunan meydanı dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, Gölcüönü Meydanı’nın kuzey kısmındaki Abdullah Efendi mezarının önünde bulunan Cumhuriyet Meydanı’nı da inceledi. Atatürk’ün at üstündeki heykeliyle hareketlendirilen Cumhuriyet Meydanı’ndaki son zemin çalışmalarını inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, meydandaki bitkilendirme ve çimlendirme çalışmalarıyla ilgili de bilgi aldı.       

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —