Tarih: 18.02.2012 14:24

Gebze AKP Kongresi başladı

Facebook Twitter Linked-in

AKP Gebze 4. Olagan Kongresi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapıld. Kongreye AKP Kocaeli Milletvekillleri  İlyas Şeker,  Zeki Aygün,  Mehmet  Ali Okur,  AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Gebze Başkan Adayı Cemalletin Kaflı, İlçe Belediye Başkanları, AKP Kocaeli İlçe Teşkilat Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

DİVAN YÖNETİMİ BELİRLENDİ

 

 

Kongrede Mehmet Uzunoğlu divan başkanlığını üstlenirken, Yekta Türker, Tuba Şensoy başkan yardımcısı, Vasfiye Aydın, Samet Coşkun katip üye seçildi. 

 

 

 

BAYRAM ADAY OLMADI KONGRE TEK LİSTEYLE BAŞLADI

 

 

Uzun zamandır  adayalık konusunda netleşmeyen aday sayısı dün Sulatn Öztürk’ün de adaylığını açıklamsıyla 3’ü bulmuştu.  Fakat Kongre başladığı sırada aday olacağını facebook üzerinden duyuran Sultan Öztürk henüz salona gelmedi.Bunun yanında  Yılmaz Bayram, kongreye adaylığını koymadı ve seçim Cemalletin Kaflı’nın tek listiyle başladı. 

 

 

BAŞBAKAN’IN MEKTUBU OKUNDU

 

 

Saygı Duruşu ve İsitiklal Marşı’ın ardında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın gönderidiği  mektup okundu. Gebze ilçe teşkilatının çalışmalarının anlatıldığı bir slayt gösterisiyle devam etti. 

 

 

 

OKUR TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak söz alarak Gebze'de yapılan çalışmaları aktardı. Hemen arından söz alan milletvekili Mehmet Ali Okur, “Çok emek harcanarak bir liste oluşturuldu. Yılmaz Bayram arkadaşımın partide çok emeği vardır, teşekküre diyorum. İlçe başkanlığı görevi bitmesi partiye verecek bir şeyi kalmadı anlamına gelmez. Her şeyde hayır vardır. Emek vermiş herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

" TEŞKİLATLARDA BİRLİK OLMALI"

 

 

Milletvekili İlyas Şeker, , “Fotoğrafın büyüğüne bakmayıp o fotoğraftaki bir lekeye barak ahkam kesersek kaybederiz. Dünyada 1 milyar insan Başbakan'ımız için dua ediyor bunu unutmayın. Teşkilatlarımızdaki birlik beraberlik olduğu sürece kimse bize bir şey yapamaz. Yeter ki birbirimizi kıskanmayalım. 2014 seçimleri bizim için çok önemli. Kongreler bitince buna yöneleceğiz. Önümüzde sadece 1 yıl var. 1 yıl sonra çok önemli üç seçim var. Yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere hazırlanmalıyız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —