Tarih: 20.11.2019 13:02

Gebze, Açık Aile’ye hücum etti

Facebook Twitter Linked-in

Kentimizin kültür ve sanat anlamında önemli taşlarından birisi olan BİLKAR, “Açık Aile” adlı oyunu Gebzelilerle buluşturdu. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde sahne alan oyun, Gebzelilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kentimizin kendisini kanıtlamış sanat kuruluşlarından birisi olan BİLKAR yoluna devam ediyor. Gerçekleştirdiği güzel işlerle adından söz ettirten ve her zaman kültür ve sanat lokomotifi olan BİLKAR, Açık Aile isimli oyunu Gebzelilerle buluşturdu. Özge Özberk  ve Kubilay Penbeklioğlu’nun rol aldığı tek perdelik komedi Gebzelilerden tam not alırken oyunda kadın-erkek ilişkileriyle evlilik kavramı esprili şekilde ele alınıyor.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Gebzelilerden tam not alan oyun ayakta alkışlanırken, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde deyim yerindeyse salonda iğne atacak yer kalmadı. Daha önce de sahne aldığı salonlarda izleyicinin beğenisini kazanan oyun, Gebze’de de beğenilirken BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, bundan sonra da BİLKAR olarak aynı şekilde devam edeceklerini, pek çok söyleşi ve atölye çalışmalarıyla her gün uğraş verdiklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —