Tarih: 17.02.2012 09:31

"Gazilerimiz başımızın tacıdır"

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yunus Coşkun ile gazilerimizi misafir etti. Dernek başkanı Coşkun ile gazilerimiz, kendilerine sahip çıkan Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini iletti.

 

 

"GAZİLERİ GÖRÜNCE YÜZÜ GÜLÜYOR"

 

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yunus Coşkun ile yönetim kurulunda yer alan gazilerimiz, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Coşkun ile gazilerimiz, Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerine verdiği değer ve gösterdiği saygı nedeniyle teşekkür etti. Kendileriyle beraberken Başkan Karaosmanoğlu’nun yüzünün hep güldüğünü söyleyen gazilerimiz, ‘’Büyükşehir’in bizlere tahsisi ettiği Gazievi’nde çok rahat ediyoruz. Buraya gelen gençlerimizle de anılarımızı paylaşıyoruz, onlara vatan ve millet sevgisini aşılıyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

 

"VATAN SİZE MİNNETTAR"

 

 

Coşkun ile yönetimde yer alan gaziler, İzmit’in kurtuluşu gününde 80 ilden gelecek gazi derneklerinin başkan ve yöneticilerini Kocaeli’nde ağırlamak istediklerini de söyledi. ‘’Büyüklerimizi seviyoruz, bize onların tecrübeleri yol gösteriyor’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Ülkemiz; bir şehitler ve gaziler ülkesidir. Sizler, bizim baş tacımızsınız. Bugün burada, barış içinde yaşamamızı sağlayan kahramanlarsınız. Kocaeli, şehidi ve gazisi çok bir şehirdir. Çünkü bu şehir, vatanı için gözünü budaktan sakınmayan yiğitlerin şehridir. Sizlerin Büyükşehir Belediyemizin Gazievi tesislerinden, faydalanmasından dolayı gurur duyuyorum. Vatan sizlere minnettardır’’ şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —