Tarih: 19.09.2012 15:33

Gazetemiz 11 yaşında!

Facebook Twitter Linked-in

16 Eylül 2002 tarihinde yayın hayatına başlayan Gebze Marmara Gazetesi, 11 yaşına girdi. Dün, yönetim kurulu başkanımız Kaşif Şahinkesen’in de katıldığı bir programda sade bir kutlama programı düzenlendi. Marmara Gazetesi çalışanlarının yanı sıra Radyo Mavi çalışanlarının da katıldığı programda pasta kesilerek birlikte ikram edildi.

 

 

Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkan yardımcıları Nilay Ayran ve Ahmet Kısbet, GTO Başkanı Nail Çiler gazetemize bizzat gelerek 11. kuruluş yıldönümümüzü kutladılar. 

 

 

Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, Gebze Marmara Gazetesi’nin kurulduğu günden beri, ilkeli bir şekilde yayın hayatına devam ettiğine dikkat çekerek, “Bundan sonra da aynı çizgide yolumuza devam edeceğiz. Tüm Gebze ve çevre ilçelerin bize güvendiğini çok iyi biliyoruz. Bu güveni dün olduğu gibi bugün de yarın da asla boşa çıkarmayacağız” dedi. Şahinkesen, tüm kamuoyunu gazetemizi okumaya ve olumlu eleştirilerde bulunmaya davet etti. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —