Tarih: 05.11.2016 13:02

GAZETECİLERE YÜZDE 10 İNDİRİM

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Çetin Gürol ile Antikkapı A.Ş. Satış Pazarlama Müdürü Senem Göktaş arasında indirim protokolü imzalandı. Antikkapı A.Ş. Satış Pazarlama Müdürü Senem Göktaş, Antikkapı A.Ş.'ye bağlı tüm işletmelerde Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik yüzde 10'luk bir indirim anlaşması imzalamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

GÜROL. VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

KOGACE Başkanı Çetin Gürol ise yaptığı konuşma da, "Antikkapı A.Ş. ile üyelerimize yönelik indirim anlaşması imzalamaktan mutluyuz. Kocaeli’nin dört bir yanında tesisleri bulunan Antikkapı A.Ş. ile yapılan anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz cemiyet kimliklerini göstererek yüzde 10’luk indirimden faydalanacaklar. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak sağlık sektörünün yanı sıra eğitim alanında bundan önce çeşitli anlaşmalar yaptık. Önümüzdeki günlerde farklı kurumlar ile indirim anlaşmaları yapacağız. Göreve geldiğimiz günden itibaren verdiğimiz sözlerine yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

BASIN SİTESİNDE TEMELLER ATILDI

TGF Yönetim Kurulu üyesi ve KOGACE Başkanı Çetin Gürol açıklamasının devamında, "Cemiyetimize tapulu bir yer alımı konusunda ilk yıl sözümüzü yerine getirdik. Şuanda büromuz kirada ve cemiyetimize bir gelir kalemi oluşturmaktan dolayı mutluyuz. Yine hayalimiz olan üyelerimize yönelik konut konusunda da temellerimiz atıldı. Hatta ilk katlarında betonu atıldı. Körfez manzaralı konutlarımızın Aralık ayı ortasında örnek dairesini de tüm üyelerimiz gezebilecekler. Bu konuda bize her zaman destek olan Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık’a ve tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sürecektir” diyerek sözlerine son verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —